Риалити героят Джино Бианкалана, който два пъти спечели  ВИП Брадър

...
Риалити героят Джино Бианкалана, който два пъти спечели  ВИП Брадър
Коментари Харесай

Джино Бианкалана стана хотелиер и ресторантьор

Риалити героят Джино Бианкалана, който два пъти завоюва  „ ВИП Брадър " през 2015 и 2017 година и стана любим на дамите с благородство и образование, стана хотелиер и ресторантьор.  

 

Още пpeди няколко години Бианкалана се опитва с ресторант, които кръсти „ Чикаго ". С днешна дата той го затвори поради неналичието на паркоместа и реши да заложи на по-просторно място и то с хотел в Драгалевци. Самият Джино признава, че в никакъв случай не е очаквал, че ще се занимава с подобен бизнес, само че несъмнено му харесва.

„ Никога не съм очаквал, че иска ми се случи. Но по този начин стана, че заложих, на хотел и ресторант. Има доста конкуренция в София, не е елементарно, само че ще се оправя. Харесва ми, че тази работа е контактна с хора, аз обичам да приказвам с хората. Обичам да се срещам с разнообразни хора и в никакъв случай не си самичък в тази работа “, споделя пред „ Телеграф “ риалити любимецът и добавя:

„ Имаме пиано вечери, сръбски вечери, български. Всичко вършим. Моят ресторант е малко по- друг. Казва се „ Андезит ", това е зеленият камък в планината Витоша. Малко по-старинен жанр е, не е съвременен. Малък е, имаме 18 стаи в хотела. Ресто- рантьт е огромен и градината е огромна. Наблягаме на хубава храна, много друг е. Не разбирам доста от тези неща. само че е поразлично “.

Освен с бизнеса времето му е заето напълно и с дребната му дъщеричка Данаила, която към този момент е на два месеца.

 „ Много неща се трансформираха, откогато съм татко. Всеки ми го споделяше, само че го осъзнах, когато се случи. Преди животът нямаше подобен смисъл “, споделя Джино.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР